Smag for Mad!

Smag for Mad!

Om bloggen

Madnørd eller Foodie er nok de begreber der dækker mine interesser mest :-) så der vil være lidt af hvert indenfor mange felter.

BBQ sauce

OpskrifterPosted by Henrik Pelsen Mon, August 06, 2012 06:15:49

Grill / Barbecue Sauce til oksekød

Mængde / ingredienser

1 stk. hakket løg

2 spsk. Olie

1 kg flåede tomater i tern uden kerner

3 fed hvidløg, hakket

4 spsk. brunt sukker

1-3 stk. chili gerne stærk som Habanero, men du kan vælge, hvis du ikke ønsker den for stærk, du kan du fjerne frø og hvide dele der indeholder capceisin som er det materiale, der gør en stærk chili

4 spsk. eddike

2 spsk. Worcestershire sauce

1 spsk. tomatpuré

1 spsk. Curry, bland dig selv

1 tsk. selleri frø

Hæld olie i en gryde. Når olien er varm hældes løg og hvidløg i gryden og steg indtil det er gennemsigtigt, kort efter brænder karry fra puljen. Når karry er brændt opfyldt brun farin i gryden og skal smelte før resten af ingredienserne vil blive gennemført i de selleri frøene først.

Lad saucen ulme, indtil den er tyk, ca. 30 minutter. Rør i et stykke tid. Smages til. Hvis du tror saucen er tyk kan du evt. tilsættes lidt vand før blanding. Du kan drage fordel af at blande saucen, når den er færdig. Hvis saucen er for flydende, kan du varme det lidt mere. Giver ca. 1 L sauce.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.